Naučíme bruslit děti i dospělé

Sportovní odpoledne pro firmy a jejich zaměstnance

18.05.2011 08:12

 

Sportovní odpoledne je pro vytížené zaměstnance dobrou relaxační aktivitou, která v nich vzbudí také týmového ducha. Pořádáme sportovní odpoledne pro firmy a to buď pro rodiče s dětmi a nebo jenom pro dospělé, kteří se chtějí naučit nebo vylepšit techniku in-line bruslení.

 Akce pro zaměstnance jsou zaměřené na výuku a zlepšení techniky in-line bruslení, relaxaci a uvolnění po náročných pracovních povinnostech. Zkrátka jde hlavně o to si to na bruslích opravdu užít.

 Akce pro rodiče s dětmi jsou zaměřené spíše na děti a jejich rodiče se mohou aktivit buď přímo zúčastnit nebo mohou přihlížet jak se na bruslích učí jejich ratolesti.Sportovní odpoledne fungují jako skupinová výuka bruslení, kde máme vždy více instruktorů, kteří se zájemcům o bruslení maximálně věnují. Program a způsob výuky sestavujeme podle konkrétních požadavků firem a podle počtu zájemců a jejich bruslařských dovedností.

Pokud budete mít zájem o tuto akci, prosím kontaktujte naši in-line školu a můžeme připravit akci přesně pro vaše zaměstnace.

Vyhledávání

Kontakt

Martina Chvátalová martina.chvatalova@seznam.cz +420 602 193 939