Naučíme bruslit děti i dospělé

Léto na bruslích 2015

13.04.2015 13:24

Naše Škola inline bruslení 7 let pořádá týdenní kurzy výuky bruslení v době letních prázdnin. Kurzy jsou určeny dětem ve věku 5 - 12 let. Instruktoři  Školy inline bruslení mají akreditaci MŠMT.

Kurzy budou probíhat na hřištích v okolí jablonecké přehrady a to od pondělí do pátku od 8:00 - 16:00 hod.

Rodiče zajistí dopravu dětí k Penzionu Jablonec na 8 hodinu a v 16 hodin si je budou vyzvedávat.

V inline školičce se věnujeme zejména bruslení a pohybu venku, ale také navštívíme jablonecký aquapark, budeme pořádat hry v přírodě a relaxovat na dětském hřišti. Děti se naučí bezpečně se pohybovat na inline stezce.

Děti u nás stráví týden plný her a zábavy, naučí se základům i pokročilým dovednostem na inline bruslích pod vedením zkušených instruktorů. Na konci každého kurzu předvedeme rodičům co všechno se jejich děti naučily. Novinkou jsou základy freestyle slalomu pro pokročilejší bruslaře.

Nutná výbava pro kurz inline bruslení: brusle s brzdou, helma, kompletní sada chráničů (kolena, lokty, zápěstí) - chrániče a helma jsou pro každého účastníka povinné!

Děti, které docházely do jabloneckých MŠ ve školním roce 2014/2015 dostanou příspěvek od města ve výši 100,- Kč na dítě na den.  Na týdenní kurz je příspěvek 500,- Kč na 1 dítě. Letos je tento příspěvek určen také pro prvňáčky. O tento příspěvek se sníží cena kurzu. První kurz je 4 denní a cena je proto snížena na 1.720,- Kč.


Kompletní výbavu na brusle lze po dohodě i zapůjčit.

Vyhledávání

Kontakt

Martina Chvátalová martina.chvatalova@seznam.cz +420 602 193 939