Naučíme bruslit děti i dospělé

Léto v Jablonci na in-line bruslích

03.06.2009 10:00

Na letošní školní prázniny jsme pro Vaše děti připravili in-line kurz formou příměstského tábora v Jablonci nad Nisou.

Děti ve věku 5 až 12 u nás stráví týden plný her a zábavy, naučí se základům i pokročilým dovednostem na in-line bruslích pod vedením instruktora s akreditací vydanou MŠMT.  Na konci každého kurzu předvedeme rodičům co všechno se jejich ratolesti naučili.

Se zkušeným instruktorem se děti naučí správnou techniku jízdy, efektivní brzdění a zatáčení a vyhnou se špatným návykům a nebezpečným pádům.

Týdenní intenzivní kurzy in-line bruslení pro děti od 5 - do 12 let v době letních prázdnin se konají začínají vždy od pondělí do pátku od 8:00 do 16:00 na hřišti školy ZŠ Pasířská. Děti je třeba přivézt ráno na 8h a vyzvednou po skončení kurzu ve 4 hodiny odpoledne.

Bruslit budeme každý den cca 3-4 hodiny, po zbytek doby je zajištěn další program a jsou zařazeny přestávky pro odpočinek.

Nutná výbava pro kurz in-line bruslení je: brusle, helma, kompletní sada chráničů (kolena, lokty, zápěstí) chrániče a helma jsou pro každého účastníka povinné!

V ceně týdenního kurzu 2.150,- Kč je také zahrnut oběd v restauraci, pitný režim a drobné sladkosti jako odměna pro děti za jejich snahu a pokroky.

Vyhledávání

Kontakt

Martina Chvátalová martina.chvatalova@seznam.cz +420 602 193 939